0 Artikelen

Wie zijn wij, en wat doen wij?

Hallo, wij zijn bloemenhandel van Daalen en wij leveren kwaliteits producten voor een scherpe prijs. Onze kwaliteiten staan hier onder beschreven Mocht u nog vragen hebben dan zou ik u graag verwijzen naar onze contact pagina.


De bloemen, planten en bloemstukken die wij leveren zijn van een hoge kwaliteit. Wij hebben dan ook goed contact met onze leveranciers en weten wat voor bloemen wij geleverd krijgen, hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit voor een schappeijke prijs aanbieden. mocht u hier verder nog vragen over hebben verwijzen wij u door naar onze contact pagina op de website.

Wilt u bloemen, planten of bloemstukken bestellen? Bloemenhandel van Daalen bezorgd de bloemstukken bij u aan huis! de levertijd na het plaatsen van een bestelling proberen wij zo snel mogelijk voor u te doen. Mocht u vragen hebben over onze bezorg diensten dan kunt u ons bellen of mailen. Deze gegevens kunt u terug vinden op de contact pagina.

Onze producten worden allemaal gekweekt met een ernergie zuinig en milieu vriendelijk A label. Wij vinden het namelijk ook erg belangeijk om ons in te zetten voor een beter en schooner milieu.